Τσιλιγγίρης: «Μας βοηθά ο Κουέστα»

Τσιλιγγίρης: «Μας βοηθά ο Κουέστα»

Gazzetta team
Τσιλιγγίρης: «Μας βοηθά ο Κουέστα»

bet365

Ο νεαρός γκολκίπερ του Αρη στάθηκε στην επίδραση του Ισπανού πορτιέρε και τις εμπειρίες που κερδίζει καθημερινά
Από τις ακαδημίες της Ξάνθης ξεκίνησε ο Τσιλιγγίρης την καριέρα του και ο νεαρός γκολκίπερ του Αρη μίλησε στη NOVA για το αυριανό ματς, αλλά και την επίδραση του Κουέστα.,
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Τώρα που λείπει ο Κουέστα είμαστε δύο νεαροί που δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή μας. Είναι σημαντικό και για μένα και για τον Εμαν που έχουμε αυτή την ευκαιρία, θα έλεγα, πρέπει να την αξιοποιήσουμε για βοηθήσουμε και την ομάδα μας. Είναι λυπηρό για τον Κουέστα που θα μείνει τόσο καιρό εκτός”.
Στην ερώτηση για το αν αισθάνεται πίεση, είπε: “Όχι, όχι καθόλου. Μας έχουν βοηθήσει πολύ και οι συμπαίκτες μας και οι προπονητές μας. Μας δείχνουν εμπιστοσύνη, οπότε δεν έχουμε αυτό το φορτίο”.
Για το αν τους μίλησε ο Κουέστα και τι τους είπε, απάντησε: “Ο Κουέστα ήρθε, μας μίλησε, και σε εμένα και στον Εμαν, μας βοήθησε πολύ πιστεύω και ειδικά εμένα που από τρίτος έγινα δεύτερος. Μιλήσαμε αρκετά”.
Κι από αυτά που τους είπε ο Ισπανός, τι του έμεινε; “Να μην αγχωνόμαστε και ότι είναι ευκαιρία και μπορείτε να την αρπάξετε και οι δύο”.
Για το ότι το παιχνίδι του Άρη αυτή την αγωνιστική είναι απέναντι στην Ξάνθη από τις Ακαδημίες της οποίας άρχισε την πορεία του, είπε: “Επιστρέφω στην πόλη μου, θα παίξω αντιμέτωπος με μια ομάδα από τις Ακαδημίες της οποίας ξεκίνησα. Τώρα εμείς, σαν ομάδα κοιτάμε -και θέλουμε- οπωσδήποτε τη νίκη. Στη διακοπή του Πρωταθλήματος δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι και είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και πιστεύω το διπλό”.
Για τις μέρες προπόνησης με τον νέο τεχνικό, τον Μίχαελ Ενινγκ, είπε: “Δουλέψαμε αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα πέρασε καινούρια στοιχεία. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με κάποιες διαφορές μέσα στο παιχνίδι μας”.
Για την Ξάνθη είπε: “Η Ξάνθη έχει ξεκινήσει πολύ καλά το Πρωτάθλημα, είναι στη δεύτερη θέση. Θέλει και αυτή το παιχνίδι αλλά εμείς πιστεύω ότι το θέλουμε παραπάνω. Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι. Δεν δίνει εισιτήρια και η Ξάνθη στον κόσμο μας που δεν θα είναι εκεί, παρών, να μας βοηθήσει όπως κάνει πάντα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και για τον κόσμο μας. Η Ξάνθη έχει αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα της και το προπονητικό τημ. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή ομάδα, θα φανεί στο παιχνίδι το τι θα γίνει”.
Για το τι θα ήθελε να έχει ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι είπε: “Το να παίξουμε όλοι με πάθος, τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Να παίξουμε με πάθος”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα