H νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ (pics)

H νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ (pics)

H νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Aπό σήμερα είναι διαθέσιμη στα δύο καταστήματα του ΠΑΟΚ η νέα επετειακή εμφάνιση, που δημιούργησε σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία ένδυσης, μια φανέλα αφιερωμένη στα 60 χρόνια της Τούμπας.

Tη νέα επετειακή εμφάνιση της ομάδας που δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων «ζωής» του γηπέδου της Τούμπας, παρουσίασε την Τετάρτη (2/10) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η νέα φανέλα θα είναι από σήμερα διαθέσιμη στις δύο μπουτίκ της ομάδας.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

«Στα θεμέλιά του κυλά το αίμα των φίλων της ομάδας. Στα τσιμέντα του ανδρώθηκαν γενιές και γενιές. Έμαθαν ν’ αγαπούν, να πονάνε, να χαμογελούν, να εκφράζονται, να πανηγυρίζουν, να μη συμβιβάζονται, να νιώθουν περήφανοι. Το γήπεδο της Τούμπας, το σπίτι μας έγινε 60 ετών κι εμείς το κάναμε μια συλλεκτική εμφάνιση.

Γκρι με μαύρες λεπτομέρειες, ρετρό γιακά, το Δικέφαλο στο στήθος, την ίδια την Τούμπα να κοσμεί τη φανέλα και το ΠΑΟΚ στην πλάτη γραμμένο όπως στην παλιά, εμβληματική επιγραφή του σταδίου έξω από τη Θύρα 7.

Η συλλεκτική εμφάνιση της Τούμπας κοστίζει 59.90 ευρώ και είναι διαθέσιμη στα PAOK FC Official Stores και από την Πέμπτη (03.10) και στο store.paokfc.gr».

#TheLeader with our new #Toumba60 Jersey #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα