Τερζής: «Λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι»

Gazzetta team
Τερζής: «Λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι»

bet365

Ο Τόλης Τερζής έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση και αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα η οποία στέρησε και τους τρεις βαθμούς.

Στην αρχική τοποθέτησή του είπε…«Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για τη δύναμη και το πάθος τους. Ήμασταν προσγειωμένοι στο πλάνο που είχαμε. Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, θέλαμε να κόψουμε τις εσωτερικές πάσες και με τα ντουμπλαρίσματα στις κάθετες πάσες σταματήσαμε την ανάπτυξη του αντιπάλου. Αυτό κάναμε για 90 λεπτά και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συγκέντρωσή τους»,

Σε ερώτηση για το αν μετά από τα διαδοχικά καλά αποτελέσματα, θέλει να παραμείνει στον πάγκο του Άρη, απάντησε… «Έχω μιλήσει μετά το παιχνίδι με τον Βόλο τόσο με τον πρόεδρο όσο και με τον Άγγελο. Η διοίκηση ψάχνει να βρει προπονητή κι αυτό που μου είχαν πει ήταν να ετοιμάσω την ομάδα για τους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

Ρωτήθηκε για το ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα και για τον εκνευρισμό του Κόρχουτ.«Δεχθήκαμε το γκολ μισό λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, εκεί είναι λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι. Ο Κόρχουτ είχε ένα διάλογο μες τον Ντιγκινί. Εκεί οι σφυγμοί είναι πάρα πολλοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα