Σούντγκρεν: «Να δείξουμε καρδιά»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Να δείξουμε καρδιά»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στον εντός έδρας αγώνα (15/9, 21:30) με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης για να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά μίλησε για την περίοδο της προετοιμασίας. «Αισθάνομαι πολύ καλά. Ήταν χρήσιμο το διάστημα της διακοπής για να αποφορτιστούμε και να ξεκουραστούμε. Αυτό το διάστημα μπήκαν στην ομάδα και παίκτες όπως ο Γκάμα, που μπορούνε να μας πάνε σε άλλο επίπεδο. Δουλέψαμε στις προπονήσεις, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και κοιτάμε πλέον την συνέχεια. Ο Μπρούνο είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρίσματα. Είναι πολύ θετική η άποψη μου. Η ποιότητά του μας βοηθάει πολύ».

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στην Ελλάδα. Περιμένω τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουν οι ποδοσφαιριστές, ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα, γιατί αυτά τα παιχνίδια τα περιμένω από την στιγμή που ήρθα στην Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός έχει την ίδια συγκομιδή με εμάς. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε το 100%. Προετοιμαστήκαμε καλά και θα πρέπει να δείξουμε καρδιά και ψυχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα