ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για αντί-Μπράνκο και PAOK TV

ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για αντί-Μπράνκο και PAOK TV

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για αντί-Μπράνκο και PAOK TV

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πάρει οριστικές αποφάσεις για δύο σημαντικά ανοικτά ζητήματα που αφορούν τους πρωταθλητές Ελλάδας: Αθλητικός διευθυντής και τηλεοπτικά.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει πάρει την τελική απόφασή του για το θέμα του αθλητικού διευθυντή, με τον Μάριο Μπράνκο να παραμένει κανονικά στο πόστο του μέχρι να βρεθεί και κλείσει ο αντικαταστάτης του. Όμως, η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες ίσως και να δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις.

Από την στιγμή της παραίτησης του Πορτογάλου από το πόστο του αθλητικού διευθυντή έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια, άλλα κοντά στην πραγματικότητα και άλλα όχι, το βέβαιο είναι πως ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδας δεν επιθυμεί να πάρει υπό πίεση καμία απόφαση γι’ αυτό αφήνει το χρόνο να κυλάει υπέρ του.

Η αρχική πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ο αντικαταστάτης να βρεθεί και πάλι από την αγορά του εξωτερικού, γι’ αυτό και εκεί αναζητείται το κατάλληλο πρόσωπο που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Ο Ζήσης Βρύζας εμφανίστηκε ως βασικός υποψήφιος, ξέρει καλά την καθημερινότητα της ομάδας και μπορεί να αξιοποιηθεί σ’ ένα νέο πόστο, ωστόσο το θέμα του έχει «παγώσει» τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/9) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους της, ενώ δεν φαίνεται να προχωρούν οι λύσεις του Λούμπος Μίχελ και του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, άνθρωποι που παραμένουν στο στενό κύκλο επιρροής του κ. Σαββίδη, με συμβουλευτικό ρόλο σε αρκετά θέματα.

Τα ονόματα τους «παίζουν» πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο η πρόθεση της οικογένειας είναι να πάει ο ΠΑΟΚ σε μια λύση από το εξωτερικό, εξετάζοντας δύο τρεις περιπτώσεις που έχουν προταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν ξεχωρίσει στη λίστα των υποψήφιων αθλητικών διευθυντών.

Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις από την αγορά της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας, χαρακτηρίζονται εξαιρετικές, έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές, ωστόσο φαίνεται πως το θέμα του αθλητικού διευθυντή θα παραμείνει στον… αέρα μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση από την ιδιοκτησία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ PAOK TV

Στη Μικράς Ασίας έχουν αποφασίσει να «τρέξουν» και να στηρίξουν το εγχείρημα του ΡΑΟΚ TV, που μπήκε εντελώς ξαφνικά στις ζωές των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά τα αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικά και η ανταπόκριση του κόσμου κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή στους τρεις πρώτους αγώνες που μεταδόθηκαν μέσα από το επίσημο κανάλι της ομάδας.

Εντός της εβδομάδας, μετά από την σχετική αναλυτική ενημέρωση του κ. Σαββίδη, αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με τη λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας, ενώ δεν αποκλείεται οι «ασπρόμαυροι» να είναι έτοιμοι και να παρουσιάσουν πακέτα για ετήσιες συνδρομές και για επαγγελματίες που προβάλλουν τους αγώνες του «Δικεφάλου».

Μεσοπρόθεσμα, στόχος είναι να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα και με εκπομπές πέραν των ζωντανών μεταδόσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα