Αναστασίου: «Ο Βέλλιος μιμείται τον Ζλάταν»

Αναστασίου: «Ο Βέλλιος μιμείται τον Ζλάταν»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Ο Βέλλιος μιμείται τον Ζλάταν»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στον Απόστολο Βέλλιο και στο γκολ που πέτυχε με τη Λαμία, στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα, χαρακτηρίζοντας «άσχημο» το αποτέλεσμα κόντρα στη Φινλανδία.

Ο προπονητής του Ατρόμητου παραχώρησε συνέντευξη στον ρ/σ Metropolis 95,5, όπου και ρωτήθηκε τόσο για την κόντρα της ομάδας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την 3η αγωνιστική της Super League 1, όσο και για την ήττα της Ελλάδας από τη Φινλανδία για τα προκριματικά του EURO 2020, ενώ επεφύλασσε και σχόλιο για τον ποδοσφαιριστή του, Απόστολο Βέλλιο, με αφορμή το εντυπωσιακό του γκολ απέναντι στη Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας: «Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να τα διαλύσουμε όλα. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις από το ματς της Κυριακής, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να πάρουν ψυχολογία, να φτιάξουν ένα πλάνο για να είναι στα επόμενα προκριματικά πιο ανταγωνιστική. Δεν είναι καλό να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο προπονητή, δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ολες οι ομάδες βάζουν δύσκολα στους μεγάλους, και ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα στις πρώτες αγωνιστικές. Υπάρχει μια εβδομάδα ακόμη για να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Ο ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός, υστέρησε στις λεπτομέρειες και ίσως ήταν άτυχος. Με τη Σλόβαν δεν ήταν τόσο καλός, στο πρωτάθλημα ήταν φυσιολογικό να υπάρχει πτώση στην απόδοσή του μετά τον αποκλεισμό. Εχει βάθος στο ρόστερ, έχει ποιότητα αλλά χρειάζεται χρόνο για να περάσει η φιλοσοφία του καινούριο προπονητή. Το σημαντικό είναι να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για την κούρσα του τίτλου: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους υπόλοιπους αυτή τη στιγμή».

Για το γκολ του Βέλλιου: «Μακάρι να μπει καλύτερο γκολ μέσα στη σεζόν, δύσκολα όμως πιστεύω πως θα γίνει. Ο Απόστολος προσπαθεί να βάλει τέτοια γκολ, το δοκιμάζει στην προπόνηση, έχει πρότυπο τον Ιμπραϊμοβιτς και του αρέσει να τον μιμείται. Είναι θέμα τεχνικής, θέμα τύχης και να τολμάς να δοκιμάζεις πράγματα. Δεν ήταν μόνο ωραίο γκολ αλλά και σημαντικό γκολ γιατί μας έδωσε και τον βαθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα