Συνάντηση Μελισσανίδη με Ίβιτς, αναμονή για... λευκό καπνό!

Συνάντηση Μελισσανίδη με Ίβιτς, αναμονή για... λευκό καπνό!

Γιώργος Τσακίρης
Συνάντηση Μελισσανίδη με Ίβιτς, αναμονή για... λευκό καπνό!

bet365

Το ραντεβού και η κουβέντα εφ' όλης της ύλης μεταξύ του αφεντικού της Α.Ε.Κ. και του Σέρβου πρώην τεχνικού διευθυντή της ολοκληρώθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του. Διαβάστε τα δεδομένα.

Στο πρόσωπο του Ίλια Ίβιτς έχει βρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον ιδανικό να γίνει το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος της Α.Ε.Κ. Πρόκειται όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr για τον εκλεκτό προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης. Οι πρώτες επαφές είχαν γίνει μετά το ματς με την Τραμπζονσπόρ και προγραμματίστηκε ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών όπως άλλωστε αναφέραμε στο σχετικό μας ρεπορτάζ.

Το ραντεβού και η κουβέντα εφ' όλης της ύλης έγινε μεταξύ των δύο ανδρών και είμαστε στην αναμονή του... λευκού καπνού για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Άλλωστε, έχουν άριστη σχέση αρκετά χρόνια και η συζήτηση ήταν απόλυτα εποικοδομητική.

Εννοείται πως αυτό που έγινε και συζητήθηκε αφορούσε κυρίως τις επιθυμίες της κάθε πλευράς προκειμένου να προκύψει μια σωστή και χωρίς προβλήματα λειτουργία σε όλα τα επίπεδα. Παράμετροι και ουσία συζητήθηκαν με σκοπό να εγγυάται στο μέλλον την άριστη συνεργασία.

Στο επόμενο διάστημα και τις επόμενες ώρες θα διαπιστωθεί αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία μεταξύ Μελισσανίδη και Ίβιτς για να δούμε και αν θα προκύψει και επιστροφή του Σέρβου στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Προφανώς, θα υπάρξει και άλλη κουβέντα την Τρίτη (27/8) μεταξύ των δύο ανδρών...

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα