Ο Ντε Μποκ περιμένει τον Μενέντεθ!

Ο Ντε Μποκ περιμένει τον Μενέντεθ!

Gazzetta team
Ο Ντε Μποκ περιμένει τον Μενέντεθ!

bet365

Η συμφωνία του Άρη με τον Λόρενς Ντε Μποκ είναι δεδομένη, σε πρώτη φάση όμως θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα λύσης της συνεργασίας με τον Άλεξ Μενέντεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να προχωρήσει σε επαφές με τους ανθρώπους του Άρη για τη λύση του συμβολαίου του. Πρόκειται για ένα από τα λάθη που έγιναν επί εποχής Πάκο Ερέρα καθώς πέρυσι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και φυσικά δεδομένης της… απουσίας του από τα πλάνα του Σάββα Παντελίδη, είναι αναγκαίο να βρεθεί τρόπος λύσης της συνεργασίας. Οι «κίτρινοι» ήλπιζαν ότι ο Μενέντεθ θα έβρισκε δουλειά σε άλλη ομάδα, αν συνέβαινε αυτό θα γινόταν ευκολότερος ο τρόπος λύσης του συμβολαίου του. Αυτό δεν έγινε, ο Ισπανός παραμένει δίχως άλλη ομάδα και μέσα από τις συζητήσεις που θα έχει με τους ανθρώπους του Άρη θα φανεί το επίπεδο δυσκολίας της υπόθεσης.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Άρης δεν έχει επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον Λόρενς Ντε Μποκ παρότι ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για τον δανεισμό του Βέλγου αμυντικού από τη Λιντς. Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την αγγλική ομάδα, σε πρώτη φάση όμως θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο του Μενέντεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα