ΠΑΟΚ-«The Invincibles»: Το ντοκιμαντέρ για το αήττητο πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ-«The Invincibles»: Το ντοκιμαντέρ για το αήττητο πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ-«The Invincibles»: Το ντοκιμαντέρ για το αήττητο πρωτάθλημα!

bet365

Η πρεμιέρα της ταινίας-ντοκιμαντέρ «The Invincibles» έγινε μέσα από το στο «ασπρόμαυρο» κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube. Μια παραγωγή αφιερωμένη στην κατάκτηση του νταμπλ 2018-19.

Κάποια τεχνικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής ανέβαλαν για το βράδυ της Δευτέρας (5/8) την προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ The Invincibles, που είναι αφιερωμένη στην κατάκτηση του νταμπλ 2018-19 από τον ΠΑΟΚ.

Ξαναζήστε τις κορυφαίες στιγμές της περσινής χρονιάς, θυμηθείτε όλα όσα οδήγησαν τους «ασπρόμαυρους» στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και στη συνέχεια στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στην ταινίας-ντοκιμαντέρ που ετοίμασε και παρουσιάσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από το επίσημο «ασπρόμαυρο» κανάλι στο YouTube.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα