ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κοεντράο, στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή!

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κοεντράο, στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή!

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κοεντράο, στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή!

bet365

Ο Φάμπιο Κοεντράο προβάρει τα... ασπρόμαυρα, αφού συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ κι αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή για να πέσουν οι υπογραφες!

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, που στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο εκλεκτός του συμπατριώτη του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Άμπελ Φερέιρα από την στιγμή που ο Κοεντράο έμεινε ελεύθερος από την Ρίο Άβε τον έβαλε ψηλά στην μεταγραφική του λίστα κι από εκεί και πέρα ανέλαβε... δράση η διοίκηση του συλλόγου ώστε να κάνει την επιθυμία πράξη. Οι επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου έπιασαν τόπο, το deal φαίνεται να επιτεύχθηκε και πλέον ο έμπειρος άσος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, έτσι ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της σημαντικής μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα