ΑΕΚ: Για δανεισμό στο εξωτερικό κινείται ο Τσόσιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Για δανεισμό στο εξωτερικό κινείται ο Τσόσιτς

bet365

Για δανεισμό σε ομάδα εκτός των συνόρων συνεχίζει να «ψάχνεται» ο Ούρος Τσόσιτς στην ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται.

Ο Σέρβος αμυντικός έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο με τον παίκτη από τις αρχές του καλοκαιριού να βρίσκεται σε αναζήτηση προτάσεων.

Ο Τσόσιτς, όπως είχε γράψει το gazzetta.gr εδώ και τρεις εβδομάδες, ενδιαφέρεται για δανεισμό και συγκεκριμένα σε ομάδα του εξωτερικού, με αρκετές πιθανότητες τελευταία να συγκεντρώνει και η Τουρκία.

Το ίδιο είναι κάτι που θέλει και η ΑΕΚ, να δανείσει δηλαδή τον ποδοσφαιριστή σε ομάδα εκτός Ελλάδας. Τα σενάρια που θέλουν τον Τσόσιτς να συνεχίζει δανεικός στη Λαμία δεν έχουν βάση, κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι πρακτικά δύσκολο λόγω του ύψους του συμβολαίου του.

ΑΕΚ και Τσόσιτς πάντως βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή προκειμένου να κλείσει σύντομα ο δανεισμός του παίκτη σε σύλλογο του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα