To συγκινητικό αντίο του Κουλούρη στον ΠΑΟΚ (pic)

To συγκινητικό αντίο του Κουλούρη στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

To κεφάλαιο ΠΑΟΚ κλείνει, προσωρινά, για τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος από το Σάββατο (22/6) είναι παίκτης της Τουλούζ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον ίδιο να αποχαιρετά τον «Δικέφαλο».

Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε το Σάββατο το τετραετές συμβόλαιο με την Τουλούζ και σήμερα ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για την στήριξη που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την απόφασή της να του επιτρέψει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση του Κουλούρη:

«Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ.

Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου!».

Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα στην ανάρτηση του Ελληνα φορ σχολιάζοντας: «Αγαπητή, Τουλούζ να προσέχεις το παιδί μας. Αξίζει τα καλύτερα...».

Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ. Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου ! @paok_fc #thankyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eythimis Koulouris (@koulou20) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα