Η Αραράτ, ο Σούντγκρεν και το αίτημα του Άρη στην ΑΙΚ

Η Αραράτ, ο Σούντγκρεν και το αίτημα του Άρη στην ΑΙΚ

Η Αραράτ, ο Σούντγκρεν και το αίτημα του Άρη στην ΑΙΚ

bet365

Ο Άρης θέλει να έχει τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στη διάθεσή του στην προκριματική φάση του Europa League κι έχει ζητήσει από την ΑΙΚ να μην τον χρησιμοποιήσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

Σε περίπτωση που ο Ντάνιελ Σούντγκρεν χρησιμοποιηθεί από την ΑΙΚ στην προκριματική φάση του Champions League, αυτομάτως θα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής στην αντίστοιχη του Europa League με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» ήδη έχουν ζητήσει από τους Σουηδούς να μην στερήσουν αυτό το δικαίωμα από τον αθλητή ο οποίος θέλει να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ελληνικής ομάδας για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Σύμμαχος και των δύο πλευρών έγινε και η κληρωτίδα καθώς η σουηδική ομάδα θα αντιμετωπίσει την αδύναμη Αραράτ (σ. σ. Αρμενία) και δεν αποκλείεται να γίνει τελικώς αυτό που θα ήθελε τόσο ο Άρης όσο και ο ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα