ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Στα 15,2 εκατ. ευρώ η νέα Αύξηση Μ.Κ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Στα 15,2 εκατ. ευρώ η νέα Αύξηση Μ.Κ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Στα 15,2 εκατ. ευρώ η νέα Αύξηση Μ.Κ.

bet365

Στα 15,2 εκατ. ευρώ ανέρχεται η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποσό που προκηρύχθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής Έκτακτης Γ.Σ, της εταιρείας, εκτοξεύοντας το μετοχικό κεφάλαιο κοντά στα 120 εκατ. ευρώ!

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

To ποσό της νέας ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται σε 15,2 εκατ. ευρώ, με την αξία κάθε μετοχής να ανέρχεται στα 0,30 ευρώ, ποσό που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Έκτακτης ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (4/6) στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει βάλει από το 2012, μέσω αυξήσεων, πάνω από 100 εκατομμύρια στο ταμείο του ΠΑΟΚ!

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ανέλαβε και στην σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση την ενημέρωση και την όλη διαδικασία, ενώ παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσαρόβα, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός Δημήτρης Πανοζάχος.

Βάσει της από 13/5/2019 πρόσκλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους μετόχους το πρώτο και βασικότερο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η «αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις μετόχων προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών», προκειμένου να καλυφθούν οι εταιρικές ζημιές και οι τρέχουσες ανάγκες της ομάδας.

Στη Γ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε το 87.45% του μετοχικού κεφαλαίου, άρα υπήρχε απαρτία, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα