Ετοιμάζει την... επιστροφή του ο Ουάρντα! (pic)

Ετοιμάζει την... επιστροφή του ο Ουάρντα! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Ετοιμάζει την... επιστροφή του ο Ουάρντα! (pic)

bet365

«Προθέρμανση» για την επιστροφή του στα γήπεδα με τη φανέλα του Ατρόμητου φαίνεται πως κάνει ο Αμρ Ουάρντα, που μέσω Instagram δήλωσε ουσιαστικά διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (17/03, 16:00).

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την ανάρτησή του στα social media μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φαίνεται πως είναι έτοιμος για το «come-back» με τα κυανόλευκα.

Συγκεκριμένα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του με τη φανέλα των Περιστεριωτών και με κεφαλαία γράμματα «BACK», παραπέμποντας πιθανοτατα στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με την Ένωση την ερχόμενη Κυριακή.

Ούτως ή άλλως στις σκέψεις των Περιστεριωτών υπήρχε η σκέψη για επανενεργοποίηση του Ουάρντα, με τις αντιδράσεις των «Fentagin» να καταγράφονται. Μένει να φανεί αν τελικά αυτό θα συμβεί, μετά και την απαλλαγή του για το πρόσφατο περιστατικό του ΟΑΚΑ, αν και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, με τα πάντα να παραμένουν ανοικτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα