ΠΑΟΚ: Τρεις επιστροφές και δύο απουσίες

ΠΑΟΚ: Τρεις επιστροφές και δύο απουσίες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τρεις επιστροφές και δύο απουσίες

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Δημήτρης Λημνιός κι ο Χοσέ Κάνιας προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη (20/2) ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Μαλεζάς και Καρέλης.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκίνησε την Τετάρτη (20.02) με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς της Ριζούπολης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και τη φυσική κατάσταση.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανήκει πια στο παρελθόν, οι τρεις πόντοι προστέθηκαν στη βαθμολογία κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του, στοχεύοντας στους επόμενους τρεις πόντους που είναι προς διεκδίκηση, την Κυριακή (24.02) κόντρα στον Άρη.

Ο Στέλιος Μαλεζάς κι ο Νίκος Καρέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον επιγονατιδικό τένοντα και τον αχίλλειο τένοντα. Οι δύο παίκτες αναμένεται ν’ ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας για τις επόμενες 2-3 μέρες. Αντιθέτως, οι Δημήτρης Λημνιός, Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκαν κανονικά όπως κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Την Πέμπτη (21.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα