Το γκολ του Βούκοβιτς το 200ο στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους

Δημήτρης Τομαράς
Το γκολ του Βούκοβιτς το 200ο στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους

bet365

Το γκολ του Γιάγκος Βούκοβιτς με τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν και το 200ο για γηπεδούχο ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος.
Δεν έβαλε γρήγορα το πρώτο του γκολ στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, αλλά μέσα σε 18 λεπτά πέτυχε τέσσερα! Το τέταρτο ήρθε από τον Γιάγκος Βούκοβιτς, που έφτασε τα τρία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Το γκολ του Βούκοβιτς ήταν και το 200ο για γηπεδούχο ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει 127, με τα δύο του Παναιτωλικού στη Λαμία.
Από αυτά τα 200, ο Ολυμπιακός έχει βάλει 19 (σ.σ. όσα και η ΑΕΚ πριν γίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όμως και ενώ περισσότερα έχει ο ΠΑΟΚ, 22). Τέταρτος είναι ο Παναθηναϊκός με 18. Τα λιγότερα εντός έδρας γκολ έχει ο Απόλλων με μόλις τέσσερα. Επτά είχε ο Λεβαδειακός πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δέκα ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα