Επαφές των Πειραιωτών για δύο ακόμα... διαμαντάκια από την Γαλλία! (vids)

Επαφές των Πειραιωτών για δύο ακόμα... διαμαντάκια από την Γαλλία! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές των Πειραιωτών για δύο ακόμα... διαμαντάκια από την Γαλλία! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει νέο κύκλο επαφών - κυρίως μέσω του Μοντέστο - για δύο ακόμα... αστεράκια από την Γαλλία, τον επιθετικό Καλέμπ Ζαντί αλλά και τον εξτρέμ Γουέσλει Ζομπεγιό.

Είναι μία αγορά την οποία ο Ολυμπιακός την εμπιστεύεται πολύ και κυρίως λόγω των Μοντέστο και Καρεμπέ.

Φαίνεται πως μετά τον στόπερ Μπα υπάρχει και συνέχεια με νέες συζητήσεις του Μοντέστο για δύο παίκτες. Πρόκειται για δύο νεαρά... αστέρια της Ligue 2. Τον 19χρονο Αφρικανό επιθετικό, Καλέμπ Ζαντί Σερί, που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Αζαξιό και φέτος έχει αγωνιστεί σε επτά ματς στην Ligue 2. Η άλλη περίπτωση είναι του 24χρονου Γουέσλεϊ Ζομπεγιό, εξτρέμ της Γκαζελέκ, ομάδας απ' όπου έχει κλείσει ο Μπα. Σε αντίθεση με τον Ζαντί από την Ακτή Ελεφαντοστού ο Ζομπεγιό έχει και γαλλικό διαβατήριο. Φέτος έχει 18 παιχνίδια στην Ligue 2 με 2 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα