Σέλουκ στο gazzetta.gr: «Δεν ήθελε να παίζει σε μέτρια ομάδα ο Τουρέ, μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ»

Σέλουκ στο gazzetta.gr: «Δεν ήθελε να παίζει σε μέτρια ομάδα ο Τουρέ, μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σέλουκ στο gazzetta.gr: «Δεν ήθελε να παίζει σε μέτρια ομάδα ο Τουρέ, μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Νέες «βόμβες» του Ντιμίτρι Σέλουκ στο gazzetta.gr μετά την αποχώρηση Τουρέ. Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του, γιατί ζήτησε ο Ιβοριανός να αποχωρήσει και η «ανωτερότητα του ΠΑΟΚ». «Εάν χάσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγουν όλοι».

Σαχτάρ – Λυών με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του Γιάγια Τουρέ με τον Ολυμπιακό μίλησε στο gazzetta.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Ιβοριανός σταρ ζήτησε από την διοίκηση του Ολυμπιακού να λυθεί το συμβόλαιο του.

Ο Ουκρανός ατζέντης τόνισε πως ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δεν ήθελε να αγωνίζεται σε μια μέτρια ομάδα, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη διαφορά ποιότητας με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, σχολίασε πως κανείς δεν ήθελε στην ομάδα να λάβει σοβαρά την άποψη του Ιβοριανού, προσθέτοντας πως εάν χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να πληρώσει το «μάρμαρο» μόνο ο προπονητής.

Παράλληλα, ανέφερε πως η επόμενη ομάδα του Τουρέ πιθανότατα θα είναι από την Premier League.

«Ο Γιάγια όταν ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό σίγουρα περίμενε περισσότερα από αυτά που είδε. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας έξυπνος άνθρωπος. Θέλαμε να διακόψουμε το συμβόλαιο από την στιγμή που δεν έγιναν αυτά που περίμενε ο ίδιος. Κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν πως δεν είναι όπως ήταν παλιότερα, πως δεν θεωρείται πλέον ικανός ποδοσφαιριστής.

Ο Γιάγια δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάθεται στον πάγκο ή δεν θα παίζει καθόλου και θα πληρώνεται. Επίσης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια μέτρια ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν πριν. Πιστεύω ο κ. Μαρινάκης κάποια στιγμή θα καταλάβει τι έχει γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Το ματς με την Ξάνθη ήταν μια 'καταστρόφα'. Ο Γιάγια δεν ήθελε να παίζει σε μια μέτρια ομάδα. Ήρθε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ήξερα από παλιά πως ήταν ο Ολυμπιακός.

Ήρθε να αλλάξει κάτι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον άκουγαν. Κρίμα. O Ολυμπιακός πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση. Φέτος μπορεί να φτάσει μέχρι δεύτερος. Δεν μπορεί να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ. Έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο ομάδες. Επίσης κάποιοι λένε πως ο Γιάγια ήταν μεγάλος. Ο Ριβάλντο αν θυμάμαι καλά ήταν 34-35 όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν 33 και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ παράξενο, όλοι οι πρόεδροι θα ήταν χαρούμενοι εάν είχαν έναν Τουρέ στην ομάδα τους. Ο Γιάγια έχει βγάλει πολλά χρήματα και δεν παίζει για τα χρήματα. Ο Ολυμπιακός εάν θέλει να έχει καλή ομάδα θα πρέπει να όλοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Εάν χάνει το πρωτάθλημα δεν πρέπει να αλλάξει μόνο ο προπονητής, αλλά όλοι τους. Το θέμα δεν είναι να κάνει 10 μεταγραφές η ομάδα κάθε καλοκαίρι και να πληρώνει ο πρόεδρος από την τσέπη του».

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως εξ αρχής δεν έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό.

«Ναι, ήμουν βέβαιος πως θα γίνει έτσι. Το φοβόμουν από την αρχή όμως ο Γιάγια θυμόταν τις καλές στιγμές που είχε ζήσει με τον Ολυμπιακό και ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα. Κάποιο μέσα από την ομάδα δεν ήταν από την αρχή χαρούμενοι για την επιστροφή γιατί φοβόντουσαν πως θα έχει άποψη και θα μιλάει με τον κ. Μαρινάκη. Δεν πήρε ούτε ευρώ παραπάνω. Μάλιστα για τον Δεκέμβριο δεν πήρε ούτε χρήματα. Ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα και όχι για να γίνει πλούσιος, αλλά όταν κατάλαβε πως δεν τον υπολογίζουν ζήτησε να λύσουμε το συμβόλαιο».

Ο Ουκρανός μάνατζερ ισχυρίστηκε πως στόχος του 35χρονου μέσου είναι να επιστρέψει στην Premier League.

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις από αραβικές ομάδες, αλλά και από την Ασία. Τεράστιες προτάσεις. Το πιθανότερο για τον Γιάγια είναι όμως να επιστρέψει στην Premier League. Το όνειρο του ήταν άλλωστε να αγωνιστεί εκεί και το έκανε πραγματικότητα. Θέλει εκεί να επιστρέψει και νομίζω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συμβεί ξανά».

Ο Σέλουκ αναφέρθηκε στη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού στον Αφρικανό άσο, ενώ έκανε λόγο για πολυφωνία στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά τις αποφάσεις.

«Ο Γιάγια γουστάρει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους εύχεται τα καλύτερα. Ελπίζουμε να τον θυμούνται και να τον αγαπούν όσο και εκείνος. Επαναλαμβάνω, πήρε πολύ λίγα λεφτά από τον Ολυμπιακό. Είναι ένα σοβαρό παιδί που δεν ξενυχτάει στις ντισκοτέκ, ούτε πηγαίνει σε εστιατόρια. Αν ήταν όλα όπως συμφωνήσαμε ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη.

Ο προπονητής πρέπει κανονικά να προστατεύει τον Γιάγια. Δεν τσακωνόμαστε με κανέναν, ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο κ. Μαρινάκης πιστεύω κάποια στιγμή θα αναλύσει την κατάσταση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Ολυμπιακό είναι πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα στην ομάδα που έχουν γνώμη και θέλουν να αποφασίζουν. Επίσης πιστεύω πως αυτός ο προπονητής θα φύγει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά όπως προανέφερα το πρωτάθλημα θα πάει 100% στον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα