ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σέλουκ για Τουρέ: «Πήρε μόνο τα χρήματα για τρεις μήνες ο Γιάγια, εκείνος ζήτησε να φύγει»

Σέλουκ για Τουρέ: «Πήρε μόνο τα χρήματα για τρεις μήνες ο Γιάγια, εκείνος ζήτησε να φύγει»

Σέλουκ για Τουρέ: «Πήρε μόνο τα χρήματα για τρεις μήνες ο Γιάγια, εκείνος ζήτησε να φύγει»

Ο Ντμίτρι Σέλουκ με δηλώσεις του σε ρωσικό ΜΜΕ ανέφερε το τι χρήματα πήρε ο Γιάγια Τουρέ από τον Ολυμπιακό αλλά και ότι ο ίδιος ο Ιβοριανός άσος ζήτησε την αποχώρησή του.

Ο Σέλουκ σχολίασε στο 24.ru για το... αντίο του Τουρέ: «Θέλω να πω μερικά πράγματα για την κατάσταση διότι υπάρχουν κάποιοι απρόσεκτοι δημοσιογράφοι που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα. Ο Γιάγια είχε προβλήματα από ποδοσφαιρικής πλευράς στον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζε και τίποτα παραπάνω. Επίσης εάν ο Γιάγια δεν ένιωθε καλά για να παίξει αλλού δεν θα άφηνε το συμβόλαιό του. Και η ομάδα δεν θα μπορούσε να λύσει την συνεργασία εάν δεν το ήθελε ο Γιάγια. Ο Τουρέ δεν έχει λάβει ούτε ευρώ παραπάνω από αυτά που του οφείλονταν για τρεις μήνες. Αυτά πήρε συν τα χρήματα για 11 μέρες του Δεκεμβρίου. Ο Γιάγια δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για τα λεφτά αλλά προκειμένου να προσφέρει στον σύλλογο.
 
Στεναχωρήθηκε με την κατάσταση γιατί ήθελε να παίζει και να προσφέρει. Ο Γιάγια ήταν απογητευμένος και ζήτησε από τον πρόεδρο να λυθεί το συμβόλαιό του και να φύγει. Εκείνος το ζήτησε. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ολυμπιακό. Ίσως όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι της με τον Τουρέ. Ο Τουρέ πάντα θα σέβεται την ομάδα και πάντα θα την τιμά και δεν ξεχνά τον κόσμο με το πόσο καλά του φέρθηκε. Εάν μπορεί να πάει στη Ρωσία; Ναι μπορεί να γίνει. Ο Γιάγια δεν θα πάει οπουδήποτε. Είναι ένας σοβαρός παίκτης που έχει κερδίσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο. Ο Τουρέ μπορεί να δείξει με τα δάχτυλά του ότι και ο Μουρίνιο, ότι δηλαδή έχει κερδίσει 3 φορές την Premier και αξίζει σεβασμό. Τον Γενάρη θα δούμε τις επιλογές μας. Ο Γιάγια θέλει να παίξει και είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Για παράδειγμα με την Μίλαν έδειξε πως είναι μία χαρά, παρότι δεν είχε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ποτέ. Ο Γιάγια μπορεί να προσφέρει πολλά ως παίκτης και σαν προσωπικότητα».