Ερχεται ένα δίδυμο-φωτιά για τον ΠΑΟΚ!

Ερχεται ένα δίδυμο-φωτιά για τον ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ερχεται ένα δίδυμο-φωτιά για τον ΠΑΟΚ!

bet365

Για το δίδυμο Βέρνμπλουμ – Μαουρίσιο είναι τόσες πολλές οι προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αλλά έφτασε Δεκέμβριος για να παίξουν, ουσιαστικά για πρώτη φορά, δίπλα ο ένας στον άλλον.

Θα σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο; Ενισχυμένες αποδόσεις* στο νέο Pamestoixima.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το δίδυμο των υψηλών προσδοκιών και κόστους, βεβαίως – βεβαίως, μέχρι στιγμής συνυπήρξε στο βασικό σχήμα του «Δικεφάλου» σε τρία παιχνίδια, τα οποία για διαφορετικούς λόγους δεν βοήθησαν στην εξαγωγή συμπερασμάτων, ενώ αν τελικά ξεκινήσουν την Κυριακή (9/12) απέναντι στην ΑΕΛ θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σουηδός μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τη λογική να «κουμπώσει» δίπλα στον Χοσέ Μαουρίσιο, ωστόσο η καθυστερημένη ενσωμάτωση του πήγε αρκετά πίσω τον προγραμματισμό, που είχε στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Βέρνμπλουμ σταδιακά ανέβαζε ρυθμούς, με τον Χοσέ Κάνιας να αποτελεί μια σημαντική «σταθερά» για τον Ρουμάνο προπονητή από την περσινή χρονιά, γι’ αυτό και τον προτίμησε στα περισσότερα παιχνίδια του «Δικεφάλου», σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ισπανός μέσος αποβλήθηκε τη Δευτέρα στη Λαμία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ. Κάτι που σημαίνει ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να δούμε το δίδυμο «Βέρνμπλουμ-Μαουρίσιο» από την αρχή ενός σημαντικού αγώνα. Μέχρι τώρα οι δυο τους συνυπήρξαν στην αρχική ενδεκάδα στα δύο παιχνίδια με την Τσέλσι, ωστόσο στο πρώτο ματς (20 Σεπτεμβρίου) ο Σουηδός ακόμη ήταν ανέτοιμος, ενώ στον αγώνα του «Στάμφορντ Μπριτζ» έπαιξαν για μόλις επτά λεπτά μαζί, καθώς μετά την αποβολή του Χατσερίντι, ο Βέρνμπλουμ έγινε αναγκαστικά στόπερ. Ακόμη και τα περίπου 25 λεπτά που συνυπήρξαν στη Λαμία ήταν «ειδικών συνθηκών», με τον ΠΑΟΚ να παίζει με 10 ποδοσφαιριστές.

Το συγκεκριμένο δίδυμο βρέθηκε μαζί στο χόρτο για μόλις 73 λεπτά στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Πόντους Βέρνμπλουμ να έχει συμπληρώσει 14 αγώνες με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετρώντας 891 λεπτά συμμετοχής, με 1 γκολ, 27 κλεψίματα, 16 εύστοχες μεταβιβάσεις, 19 κατά φάουλ και έξι κίτρινες κάρτες.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν με αγωνία να δουν για πρώτη φορά μαζί από την αρχή ενός αγώνα πρωταθλήματος τον Χοσέ Μαουρίσιο μαζί με τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Η στατιστική υπηρεσία έχει καταγράψει μόλις 305 αγωνιστικά λεπτά κοινής παρουσίας τους στο χορτάρι και η αλήθεια είναι ότι το δίδυμο το οποίο από την αρχή της σεζόν προοριζόταν ως βασικό δεν το έχουμε δει αρκετά, σχεδόν καθόλου, θα λέγαμε.

Οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ βρέθηκαν μαζί και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, όμως σ’ εκείνη την αναμέτρηση ο Βραζιλιάνος μέσος μόλις είχε επανέλθει από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ουσιαστικά η μία ώρα συνύπαρξής των δύο πέρασε απαρατήρητη.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ανταπόκρισή του έχοντας τώρα τον Βέρνμπλουμ δίπλα του, αλλά με τον Κάνιας τις περισσότερες φορές στο πλευρό του μέχρι σήμερα σε 18 εμφανίσεις και 1.567 λεπτά συμμετοχής έφτασε να μετράει 2 γκολ, 2 ασίστ, 48 εύστοχες μεταβιβάσεις, 27 κλεψίματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα