Ο Μιχάλης Τζιράκης θυμάται την πρώτη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού (vid)

Gazzetta team
Ο Μιχάλης Τζιράκης θυμάται την πρώτη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο ΟΦΗ πανηγύρισε για πρώτη φορά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 9 Απριλίου του 1978 (1-0), με τον σκόρερ των Κρητικών, Μιχάλη Τζιράκη να θυμάται τις στιγμές στην κάμερα του Ο.Φ.Η TV.

Θα σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο; Ενισχυμένες αποδόσεις* στο νέο Pamestoixima.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η παρθενική νίκη των Ομιλιτών επί του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα καταγράφεται στο μακρινό 1978, όταν ο Τζιράκης σημείωνε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του στο 55'.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις. Ο σκόρερ εκείνης της αναμέτρησης κ. Μιχάλης Τζιράκης μίλησε στο Ο.Φ.Η TV και θυμήθηκε τη φάση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα