Ραούλ Μπράβο και Τοροσίδης «ξανάσμιξαν» στη Θεσσαλονίκη (pics)

Gazzetta team
Ραούλ Μπράβο και Τοροσίδης «ξανάσμιξαν» στη Θεσσαλονίκη (pics)

bet365

Ραούλ Μπράβο και Βασίλης Τοροσίδης συναντήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον συνεργάτη του Πάκο Ερέρα να υποδέχεται θερμά τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Συμπαίκτες για μια τετραετία (2007-11) στους Πειραιώτες, ο Ισπανός μπακ με τον Έλληνα άσο δημιούργησαν στενούς δεσμούς φιλίας.

Το βράδυ της Κυριακής (4/11) τέθηκαν αντιμέτωποι, με τον Μπράβο να έχει ρόλο συνεργάτη στον Άρη και τον Τοροσίδη στη θέση που τον... άφησε ο πρώτος, δηλαδή παίκτης του Ολυμπιακού.

Η συνάντησή τους έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, με αγκαλιές και πειράγματα. Οι δυο τους είχαν να συναντηθούν για 7 χρόνια, με πρώην μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης να φεύγει από το «λιμάνι», έχοντας σηκώσει τέσσερα πρωταθλήματα, δυο Κύπελλα και πολλές πετυχημένες ευρωπαϊκές βραδιές στο πλάι του αρχηγού του τότε, «Τόρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα