Ο Μπαράλες «υπενθυμίζει» τις καλοκαιρινές υποσχέσεις

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Μπαράλες «υπενθυμίζει» τις καλοκαιρινές υποσχέσεις

bet365

Ο Χερόνιμο Μπαράλες πανηγύρισε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σκοράροντας, παίρνοντας «μπρος» για τα καλά και θυμίζοντας τους λόγους αισιοδοξίας που γέμισαν άπαντες στη Φθιώτιδα το καλοκαίρι, όταν φορούσε τα «κυανόλευκα».

Χρειάστηκε λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να «ζεσταθεί», όμως τα κατάφερε. Έστω με πέναλτι, το γκολ του απέναντι στον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική έσπασε το «ρόδι» στην επιστροφή του στη Super League και χάριζε έναν βαθμό στη Λαμία.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη και ήρθε άμεσα. Το παιχνίδι στη Λάρισα και η πρώτη νίκη της ομάδας του Χάβου «σημαδεύτηκε» καθοριστικά από την ισοφάριση του «Momo» σε 1-1 μόλις λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους (48’). Αργότερα το γκολ του Επστάιν επιβράβευσε την πίστη και το πλάνο των Λαμιωτών, που έφυγαν για πρώτη φορά φέτος από γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

Κόντρα στον Λεβαδειακό, συνεπικουρούμενος από τον έτερο Αργεντινό του ΔΑΚ, Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ, ο Μπαράλες ήταν αντίστοιχα αποδοτικός. Στο 24’ διπλασίασε τα τέρματα της Λαμίας, δίνοντάς της ένα προβάδισμα που χάθηκε προς στιγμήν, όμως τελικά αποτέλεσε τη βάση για το τελικό 3-2 και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Έτσι από το 0Χ5 των πρώτων αγωνιστικών, ο 31χρονος σέντερ φορ μετράει πια 3Χ3, αποδεικνύοντας πως είναι σε φόρμα. Δεδομένου ότι η Λαμία πέρυσι σκόραρε με δυσκολία και πως φέτος ήδη έχει πετύχει σχεδόν τα μισά γκολ όσων είχε σημειώσει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα πέρυσι (9 φέτος, 20 πέρυσι συνολικά), καταλαβαίνει μάλλον εύκολα ο παρατηρητής πως τη διαφορά στην επίθεση θα την κάνει ο Μπαράλες, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ακριβώς γι’ αυτό: να καταστήσει την «υπόθεση-γκολ» ως mission… possible για τους Φθιωτούς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα