Ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Πολωνία και επιστρέφει Αθήνα η ΑΕΚ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Πολωνία και επιστρέφει Αθήνα η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Πολωνία και επιστρέφει Αθήνα η ΑΕΚ

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου την τελευταία τους προπόνηση στο Κιέλτσε της Πολωνίας και πλέον παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επί πολωνικού εδάφους, όπου η κιτρινόμαυρη αποστολή παρέμεινε για 12 ημέρες.

Όσοι από τους παίκτες της Ένωσης αγωνίστηκαν για περισσότερο από μία ώρα στο χθεσινό φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας έμειναν στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο, με εξαίρεση φυσικά τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μοράν και Αλμπάνη που ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό.

Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πλέον η ΑΕΚ επιστρέφει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία της στα Σπάτα και στα φιλικά τεστ που θα δώσει απέναντι σε Ατρόμητο και Άρη το προσεχές διάστημα. Η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας οδικώς για Βαρσοβία, από όπου και θα «πετάξει» για την Αθήνα με αναμενόμενη ώρα άφιξης στις 21:45.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Τρίτη το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα