Το τέλος με Εμενίκε και ο Τίτο για δεξί μπακ...

Το τέλος με Εμενίκε και ο Τίτο για δεξί μπακ...

Δημήτρης Τομαράς
Το τέλος με Εμενίκε και ο Τίτο για δεξί μπακ...

bet365

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να τερματίσει την συνεργασία του με τον Εμάνουελ Εμενίκε & ενώ οι Ισπανοί θεωρούν πως θα κλείσει και τον δεξιό μπακ Τίτο από την Λεγανές...
Για τον Εμενίκε η αποχώρηση ήταν δεδομένη, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλη... υπομονή και λογικό και τερμάτισε την μεταξύ τους συνεργασία. Επίσης η ισπανική ιστοσελίδα Futbolistos γράφει ότι ο Τίτο έχει κλείσει στους Πειραιώτες, με αφορμή την απόκτηση του Χουανφράν από την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα.
Επίσης η ιστοσελίδα της Marca στην αναφορά των μεταγραφών της Λεγανές αναφέρει τον Τίτο ως παίκτη του Ολυμπιακού μαζί με τον Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο. Ο 33χρονος Τίτο ή Ροντρίγκο Ρομέν Τριγκέρο παίζει δεξί και αριστερό μπακ. Έχει συμβόλαιο με την Λεγανές έως το 2020 και πέρυσι είχε 17 ματς με 1 γκολ. Στην Ισπανία πάντως βγάζουν σιγουριά για τον παίκτη, εξέλιξη που βέβαια μπορεί να συνδέεται με Ομάρ ή Χατζισαφί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα