Εβδομάδα αφίξεων και… εκκαθαρίσεων

Εβδομάδα αφίξεων και… εκκαθαρίσεων

Εβδομάδα αφίξεων και… εκκαθαρίσεων

bet365

Εκτός των αφίξεων ποδοσφαιριστών, μέσα στις επόμενες ημέρες προβλέπεται να προχωρήσει και η διαδικασία αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το μεταγραφικό πλάνο του Άρη δεν περιλαμβάνει μόνο την άφιξη 11-12 ποδοσφαιριστών αλλά και την αποδέσμευση αρκετών ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών. Ο αριθμός έχει σημασία γιατί στις συζητήσεις που έκανε ο Πάκο Ερέρα τόσο με τον Θόδωρο Καρυπίδη όσο και με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, σημείωσε ότι αυτός είναι ο μέγιστος αριθμός παικτών που θέλει να έχει στη διάθεσή του.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο Άρης θα μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις με τους παίκτες που δεν εντάσσονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Ο τελευταίος έχει σχηματίσει άποψη για όλους, ήθελε να τους δει καλύτερα στο διάστημα της προετοιμασίας κι έχει καταθέσει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.

Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέλιος Μαραγκός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο καθώς είναι σε συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την αποδέσμευσή του. Πιο πιθανό είναι επίσης το ενδεχόμενο αποχώρησης και του Μάρκου Ντούνη με την Κέρκυρα να εμφανίζεται ως το φαβορί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα γκρουπ παικτών (σ. σ. Μουμίν, Ιντζόγλου, Βαλεριάνος, Μιλούνοβιτς) οι οποίοι έχουν συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν, αλλά δεν είναι βέβαιη η παραμονή τους. Στη συγκεκριμένη συνομοταξία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Χρήστος Μπούρμπος ο οποίος είχε συμφωνήσει (στη διάρκεια της χρονιάς) για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη και επικυρώθηκε κατόπιν συζήτησης με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Κενάν Μπαργκάν δεν συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα διότι το δικό του ζήτημα είναι περισσότερο οικονομικό και λιγότερο αγωνιστικό. Υπό την έννοια ότι στη συζήτηση που έγινε μεταξύ διοίκησης και παίκτη, δεδομένου του ότι δεν θα έχει βασικό ρόλο την ερχόμενη σεζόν, του σημειώθηκε ότι θα πρέπει να δεχθεί μείωση αποδοχών. Και μένει να φανεί αν ο παίκτης έχει αυτήν την πρόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα