Έδωσε την «μάχη» και την κέρδισε η Βιβή Αναστασιάδη

Έδωσε την «μάχη» και την κέρδισε η Βιβή Αναστασιάδη

Θοδωρής Βασίλης
Έδωσε την «μάχη» και την κέρδισε η Βιβή Αναστασιάδη

bet365

Ευχάριστα νέα για την σύζυγο του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή, η οποία υποβλήθηκε με πετυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της κερδίζει η Βιβή Αναστασιάδη. Η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, υποβλήθηκε σε πετυχημένη μεταμόσχεση καρδιάς σε νοσοκομείο της Αθήνας και πλέον βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο.

Η Βιβή Αναστασιάδη έδινε την δική της μάχη αφού για χρόνια αντμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της. Ένα πρόβλημα που που είχε κάνει γνωστό ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε ξεκινήσει αγώνα ενημέρωσης μέδω διάφορων δράσεων για την δωρεά οργάνων.

Την Τετάρτη η Βιβή υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς και όλα πήγαν καλά και όλοι εμείς της ευχόμαστε να είναι πάντα καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα