Οι τελικές κινήσεις με το «ΟΚ» του Ιβάν

Οι τελικές κινήσεις με το «ΟΚ» του Ιβάν

Οι τελικές κινήσεις με το «ΟΚ» του Ιβάν

bet365

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, πάρθηκαν οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό μέτωπο.

Το βράδυ της Τρίτης (12/6) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που σήμερα το πρωί αναχώρησε για τη Ρωσία, παρουσία των δύο γιών του Γιώργου και Νίκου, του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Λούμπος Μίχελ, ενημερώθηκε διεξοδικά για τις κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και το τι πρέπει να γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί άμεσα στις δύο σημαντικές ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, που αφορούν τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον Τέεμου Πούκι.

Τα δύο ονόματα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, για τους οποίους θα ξεκινήσει από σήμερα ο τελευταίος κύκλος των επαφών με τους εκπροσώπους τους για να μπει και ένα τέλος στα δύο μεταγραφικά σήριαλ. Είτε θετικά, είτε αρνητικά οι υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών θα πρέπει να κλείσουν άμεσα, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν ένα βήμα παραπάνω προχωρώντας στις νέες βελτιωμένες προτάσεις, με την ελπίδα ότι θα υπάρχουν το συντομότερο δυνατόν οι απαντήσεις από τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς θα πρέπει και η ομάδα να γνωρίζει τι θα γίνει ενόψει της νέας χρονιάς, που αρχίζει σε μια εβδομάδα.

Εγινε κουβέντα και για ποδοσφαιριστές, που επίσης ενδιαφέρουν τον «Δικέφαλο» (Ακπόμ, Κόντε, Ζίφκοβιτς κ.α.), αλλά και υποθέσεις που αφορούν παίκτες από το υπάρχον (μεγάλο σε αριθμό) ρόστερ της ομάδας, τους δανεικούς, με το Λουτσέσκου να ζητάει ένα και μόνο πράγμα: να μην πειραχτεί ο βασικός κορμός της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα