Επιμένει για Κουρμπέλη η Σπάρτα Πράγας

Gazzetta team
Επιμένει για Κουρμπέλη η Σπάρτα Πράγας

bet365

Δεν λέει να το βάλει κάτω η Σπάρτα Πράγας και σύμφωνα με δημοσίευμα από Τσεχία συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Η πρώτη απόπειρα που είχε κάνει για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη έπεσε στο κενό, καθώς η πρόταση που έφτανε το 1.5 εκατομμύριο ευρώ, απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για την Σπάρτα Πράγας η οποία ωστόσο δεν το βάζει κάτω και σύμφωνα με δημοσιεύματα από Τσεχία συνεχίζει την προσπάθειά της. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα isport.cz ανέφερε τα εξής: «Και με τους δύο παίκτες (Κουρμπέλη και τον Τσέχο αμυντικό Γιακούμπ Μπράμπετς) η Σπάρτα βρίσκεται σε επαφές και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Μέχρι τώρα, δεν φαίνεται πως κάποια από τις δύο περιπτώσεις έχει ναυαγήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα