«Έριξε την τιμή του Φορτούνη από τα 12 εκατ. στα 4 εκατ. ευρώ η Μπεσίκτας»

«Έριξε την τιμή του Φορτούνη από τα 12 εκατ. στα 4 εκατ. ευρώ η Μπεσίκτας»

bet365

Στην Κωνσταντινούπολη περιμένει η Μπεσίκτας τον Φορτούνη με τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως έπειτα από διαπραγματεύσεις η τιμή πώλησης του έπεσε στα 4 εκατ. ευρώ!

Οι Τούρκοι με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν στην Αθήνα ως καλεσμένου του Βαγγέλη Μαρινάκη σε εκδήλωση της Capital Maritime & Trading Corp. αναφέρουν πως οι δύο άνδρες συζήτησαν για το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Κώστας Φορτούνης στην τουρκική ομάδα.

Μάλιστα πήγαν ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως ενώ οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από τα 12 εκατ. ευρώ, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας κατάφερε να πείσει τον Έλληνα ομόλογο του να πέσει στα 4 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής!

Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, οι «Μαύροι Αετοί» θα επιχειρήσουν να πείσουν τον διεθνή φορ να δεχθεί την πρόταση τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα