Ο Βαλβέρδε, ο Ερέρα και οι παίκτες από την Μπαρτσελόνα Β’

Ο Βαλβέρδε, ο Ερέρα και οι παίκτες από την Μπαρτσελόνα Β’

Ο Βαλβέρδε, ο Ερέρα και οι παίκτες από την Μπαρτσελόνα Β’

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο άνθρωπος που πρότεινε στον Θόδωρο Καρυπίδη τον Πάκο Ερέρα και σκοπεύει να υποστηρίξει την πρότασή του.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την επιλογή του 64χρονου Ισπανού στην τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρότεινε ανεπιφύλακτα τον Ερέρα καθώς έχει συνεργαστεί μαζί του και γνωρίζει το επίπεδο ικανότητας του αλλά και το εύρος των γνώσεών του. Μάλιστα, ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα ήδη επικοινώνησε με τον Πάκο Ερέρα, τον συνεχάρη για την ανάληψη καθηκόντων στον Άρη και επί της ουσίας συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας μέσω της παραχώρησης παικτών από την Μπαρτσελόνα Β’ στον Άρη υπό τη μορφή δανεισμού.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη συνέχεια μιας συζήτησης που άνοιξε μεταξύ των δύο ανδρών από την ημέρα που διαφάνηκε η συμφωνία του Πάκο Ερέρα με τον Άρη. Οι δύο Ισπανοί έχουν ήδη μπει σε διαδικασία αναφοράς ονομάτων με την προοπτική απόκτησης δύο παικτών από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα