Σκωτσέζος διεθνής για τον Ολυμπιακό

Σκωτσέζος διεθνής για τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Σκωτσέζος διεθνής για τον Ολυμπιακό

bet365

Την περίπτωση του Μπάρι ΜακΚέι της Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για τις θέσεις των εξτρέμ.

Στον Ολυμπιακό μετά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκονται σε αναζήτηση άλλων δύο ακραίων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sportday, που επικαλείται φημολογία από μάνατζερ στην Αγγλία, στο λιμάνι εξετάζεται η περίπτωση του Μπάρι ΜακΚέι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν Μπενζεμά ή Φιρμίνο σκοράρουν το πρώτο γκολ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΜακΚέι είναι 24 ετών κι έχει μια συμμετοχή με την εθνική Σκωτίας και αγωνίζεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα της ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ φέτος στην πρώτη του σεζόν στον αγγλικό σύλλογο είχε 28 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα