Πρόεδρος Σλάβια Σόφιας: «Μεγάλος σύλλογος, αλλά μικροί άνθρωποι στον Ολυμπιακό»

Πρόεδρος Σλάβια Σόφιας: «Μεγάλος σύλλογος, αλλά μικροί άνθρωποι στον Ολυμπιακό»

Πρόεδρος Σλάβια Σόφιας: «Μεγάλος σύλλογος, αλλά μικροί άνθρωποι στον Ολυμπιακό»

bet365

Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας, Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ κατηγορώντας τους «ερυθρόλευκους» πως δεν τήρησαν την συμφωνία τους για τον γκολκίπερ Αντώνη Στεργιάκη!

Το ναυάγιο της μεταγραφής του ταλαντούχου γκολκίπερ Αντώνη Στεργιάκη στον Ολυμπιακό προκάλεσε εκνευρισμό στον πρόεδρο του βουλγαρικού συλλόγου, Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ, ο οποίος καταφέρθηκε να απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά των «ερυθρολεύκων».

Λάτσιο - Ίντερ με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

«Τι να πω; Ήθελαν να γίνει η μεταγραφή, αλλά δεν έχουν λεφτά», τόνισε αρχικά ο Στεφάνοβ στην ιστοσελίδα temasport.com σημειώνοντας:

«Ετοιμάσαμε το συμβόλαιο, το υπέγραψαν και τώρα λένε παγώστε το. Να το παγώσουμε ενώ είναι καλοκαίρι και όχι χειμώνας. Μεγάλος σύλλογος, αλλά μικροί άνθρωποι.

Δεν γίνεται να διαπραγματεύεσαι, να υπογράφεις και μετά τίποτα. Θα πω, πως θα πουλούσα κάποιον μόνο αφού έπαιρνα τα χρήματα».

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό Τύπο οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στο ποσό των 700.000 ευρώ, με τον πρόεδρο της Σλάβια να επιμένει πως σύντομα θα γίνει η μεταγραφή του Στεργιάκη, αλλά σε άλλη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα