Ψάχνοντας λύση για τις πληρωμές

Ψάχνοντας λύση για τις πληρωμές

Ψάχνοντας λύση για τις πληρωμές

bet365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πήγε στο Κορωπί και ενημέρωσε τους παίκτες για το πλάνο πληρωμών της διοίκησης, Τι προβλέπει, τι απάντησαν οι παίκτες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση για την σεζόν και το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ώστε να τους ενημερώσει για το πλάνο πληρωμών. Η πρόταση της διοίκησης ήταν η εξής:

*Να καταβληθεί μέχρι την Πέμπτη το 50% της δόσης Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου.

*Το υπόλοιπο 50% με επιταγές που θα λήγουν στις 10 Ιουνίου, ώστε να υπάρξει εξόφληση.

*Να συζητηθεί εκ νέου το πότε θα καταβληθεί η τελευταία δόση, αυτή του Μαϊου.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά την πρόταση για την εξόφληση Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου αλλά ζήτησαν εγγυήσεις και ξεκάθαρα πράγματα για τον Μαϊο. Κάτι που δεν έγινε. Να υπενθυμίσουμε πως άπαντες έχουν δικαίωμα προσφυγής ενώ και πάλι αρκετοί επέστρεψαν τις επιταγές που μοιράστηκαν από τον Κωνσταντίνου, εκφράζοντας παράπονα για την συνεχόμενη κοροϊδία προς το πρόσωπό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα