Χωρίς Μαλεζά, αλλά με Κάμπος στο φινάλε

Χωρίς Μαλεζά, αλλά με Κάμπος στο φινάλε

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά, από τον οποίο θα απουσιάσει τελικά ο Στέλιος Μαλεζάς.

Αντίθετα, ο Τζάλμα Κάμπος συμπεριλήφθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή του «Δικεφάλου», που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Κρέσπο, ο Ρουμάνος προπονητής σχεδιάζει να δώσει φανέλα βασικού στο νεαρό Μάρκο Μιχόγεβιτς, που ίσως το Σάββατο (5/5) κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Σεβίλλη - Σοσιεδάδ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα που ετοιμάζεται ν’ ανοίξει και πάλι τις θύρες τις για να υποδεχτεί τον κόσμο του Δικεφάλου.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την τακτική αντιμετώπιση του αγώνα, καθώς και την αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Στέλιος Μαλεζάς προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής επειδή δεν ήταν 100% έτοιμος μετά την αποχή του, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου . Εκτός κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση που κλείνει τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τη Super League Σουρωτή συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Αζεβέδο, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κάνιας, Μαουρίσιο , Σάχοφ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μακ, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα