ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
"ΝΑΙ" στην Pan Asia από Αλαφούζο: «27 εκ. στην ΑΜΚ κι ο Παναθηναϊκός δικός σας»

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΪΛΑΝΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

"ΝΑΙ" στην Pan Asia από Αλαφούζο: «27 εκ. στην ΑΜΚ κι ο Παναθηναϊκός δικός σας»

"ΝΑΙ" στην Pan Asia από Αλαφούζο: «27 εκ. στην ΑΜΚ κι ο Παναθηναϊκός δικός σας»

Ραγδαίες εξελίξεις στο «τριφύλλι»! Ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχθηκε τους όρους της Panasia και παραχωρεί με ένα ευρώ τις μετοχές του αρκεί το fund να βάλει 27 εκατομμύρια ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου! Διαβάστε την επιστολή προς τον Παϊροι Πιενγκπονσάντ

Ακόμη πιο κοντά στην επόμενη ημέρα βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! O μεγαλομέτοχος της "πράσινης" ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ουσιαστικά κάνει γνωστή τη συμφωνία με το fund που εκπροσωπεί ο Παϊροι Πιενγκπονσάντ (Panasia) για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Γεγονός που θα σημάνει την αλλαγή σελίδας στο "τριφύλλι" και την είσοδο του deal στην τελική του ευθεία για να προχωρήσει ο σύλλογος στην μετά Αλαφούζου εποχή!

 Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η πρόταση της Pan Asia είναι η εξής :

*13 εκατ. ευρώ για χρέη σε εφορία και δημόσιο.

*7 εκατ. ευρώ για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

*7 εκατ. για το δεσμευμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

*20 εκατομμύρια για τις ανάγκες της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Παναθηναϊκός και να περάσει στα χέρια της Panasia θα πρέπει το fund να κάνει πράξη την προσφορά προς τον Γιάννη Αλαφούζο και να «εμφανίσει» τα 27 εκατομμύρια ευρώ σε ΑΜΚ που θα προκυρήξει η «πράσινη» ΠΑΕ. Μόλις συμβεί αυτό, ο «mr. ΣΚΑΪ» με ένα ευρώ θα παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της PanAsiaInvestments για αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»