Λαμπρόπουλος: «Ωθηση από τον κόσμο και θα ανταποδώσουμε»

Λαμπρόπουλος: «Ωθηση από τον κόσμο και θα ανταποδώσουμε»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Ωθηση από τον κόσμο και θα ανταποδώσουμε»

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου της που θέλει η ΑΕΚ, η οποία θα φροντίσει να ανταποδώσει στο γήπεδο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και είπε τα εξής.

Για τον κόσμο και την ώθηση που δίνει στην ομάδα: «Εντάξει, είναι λίγο δύσκολοι οι καιροί, ξέρουμε ότι μας στηρίζουν οι οπαδοί μας και από την επαρχία το βλέπουμε καθημερινά, σίγουρα το ματς με τον Πανιώνιο έρχεται πριν από έναν μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ και ο κόσμος θα θέλει να μας δώσει ώθηση και θα πρέπει να ανταποδώσουμε και εμείς μέσα στο γήπεδο την στήριξη που μας δίνουν».

Λίβερπουλ - Νιουκάστλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τις επιλογές στο ρόστερ της ομάδας: «Σίγουρα όπως είχαμε πει και την άλλη φορά, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, σίγουρα μπορεί να φανεί η κούραση επειδή τα ματς είναι πολύ κοντά και κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στη θέση κάποιου, δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Για το ότι η ΑΕΚ παίρνει πλέον τα παιχνίδια που θέλει: «Τις προηγούμενες χρονιές στα παιχνίδια με τις θεωρητικά μικρές ομάδες, μπορεί να είχαμε άλλο αποτέλεσμα και όχι αυτό που θέλαμε, πλέον η ομάδα δείχνει ότι μπορεί σε αυτά τα ματς. Αν δεν μπορείς να πάρεις αυτά τα παιχνίδια...»

Για το ότι έσπασε το αήττητο σερί: «Μας στενοχώρησε και όταν το συζητήσαμε μεταξύ μας, γιατί αν μπορούσαμε να το πάμε μέχρι το τέλος θα μπαίναμε στην ιστορία, αλλά δεν το καταφέραμε, ο κόσμος νομίζω όμως ότι βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε, να ανέβουμε επίπεδο σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο και για αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει και μας στηρίζει στην προσπάθεια που κάνουμε».

Για το ότι ξεχωρίζει για το ήθος του: «Οι ποδοσφαιριστές αυτό πρέπει να προάγουμε προς τα έξω, εμείς πρέπει να ρίχνουμε τους τόνους, ο αθλητισμός είναι για να ενώνουμε και να διασκεδάζουμε το κόσμο, δεν νομίζω ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση στην κοινωνία μας χρειάζεται περισσότερη βία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα