Προληπτικά εκτός ο Πασχαλάκης

Προληπτικά εκτός ο Πασχαλάκης

Gazzetta team
Προληπτικά εκτός ο Πασχαλάκης

bet365

Χωρίς την παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (1/3) για τον ΠΑΟΚ ενοψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«O ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει τις άμυνες και τον χαρακτήρα να ανταποκρίνεται σε δοκιμασίες τόσο εκτός όσο κι εντός γηπέδου, έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και συνεχίζει.

Σημαντικότερο παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο, έτσι ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Τρίπολης, όπου πρέπει να ξεπεράσει άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο.

Την Πέμπτη (01.03) οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στη Νέα Σμύρνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έμεινε σπίτι προκειμένου ν’ αναρρώσει πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δύναμης και κυκλοφορίας της μπάλας με στοιχεία τακτικής.

Την Παρασκευή (02.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα