Νέα καταγγελία σε Παναθηναϊκό για Εμποκού η Κιέβο

Gazzetta team
Νέα καταγγελία σε Παναθηναϊκό για Εμποκού η Κιέβο

bet365

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται και η Κιέβο Βερόνα προχώρησε σε νέα καταγγελία κατά του «τριφυλλιού» επειδή δεν έχει εξοφλήσει ακόμα την ιταλική ομάδα για τον Πολ Εμποκού.

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Λα Κορούνια – Εσπανιόλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει το ποσό των 312.5000 ευρώ στην Κιέβο για τον δανεισμό του Πολ Εμποκού παρά το γεγονός ότι οι Ιταλοί έχουν δικαιωθεί από το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport h Κιέβο προχώρησε σε νέα καταγγελία κατά του Παναθηναϊκού, ενώ η αναφορά έχει πάει και στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ προκειμένου να ασκηθεί επιπλέον πίεση στο τριφύλλι. και να προβεί σε εξόφληση ή έστω να υπάρξει ένας νέος διακανονισμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα