Πάρντο: «Ο Γκαρθία δεν με άφησε να αποχωρήσω»

Πάρντο: «Ο Γκαρθία δεν με άφησε να αποχωρήσω»

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Ο Γκαρθία δεν με άφησε να αποχωρήσω»

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο μιλώντας σε ΜΜΕ στην Κολομβία αποκάλυψε πως ο Όσκαρ Γκαρθία έκλεισε τον δρόμο για μία ενδεχόμενη αποχώρησή του με μεταγραφή στην ομάδα της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.
Ο Πάρντο είπε μεταξύ άλλων στο Planeta Fútbol de Antena 2 για:
Την πιθανότητα μεταγραφής του: Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μιλήσει με την Ιντεπεντιέντε, όμως η απόφαση είναι της ομάδας. Ο κόουτς Γκαρθία δεν με άφησε να φύγω. Δεν με άφηνε να αποχωρήσω. Δεν ήθελε την αποχώρησή μου, όπως είπε. Γι' αυτό και δεν προχώρησε το θέμα.
Τον Γκαρθία: Είναι ένας προπονητής που ήταν στην Μπαρτσελόνα και αυτά που έκανε εκεί θέλει να τα εφαρμόσει και εδώ. Αυτές, δηλαδή, τις τακτικές που υπάρχουν στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι έβαλα δύο γκολ. Τώρα αγωνίζομαι περισσότερο. Το σημαντικό είναι να παίξω στα ματς που έρχονται. Ήδη έχω κάποιες ασίστ και ο προπονητής μου είναι χαρούμενος μαζί μου.
Την Εθνική: Ελπίζω να είμαι στις νέες κλήσεις της Εθνικής Κολομβίας. Δουλεύω σκληρά για να είμαι στις επόμενες κλήσεις. Γνωρίζουμε πόσο όμορφο είναι να είσαι στο Μουντιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα