Μπίσεσβαρ: «Έχουμε βελτιωθεί εκτός έδρας»

Μπίσεσβαρ: «Έχουμε βελτιωθεί εκτός έδρας»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Έχουμε βελτιωθεί εκτός έδρας»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για την επικίνδυνη έξοδο στο Αγρίνιο, για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για το πρωτάθλημα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την ετοιμότητά του: «Νιώθω καλά. Είχα κάποιους πόνους και ενοχλήσεις στον προσαγωγό τις προηγούμενες μέρες, αλλά τους ξεπέρασα και νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος. Από εκεί και πέρα θα κριθεί από τις επιλογές του προπονητή» .

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο: «Είμαστε πάντα δυνατοί στην έδρα μας. Βρήκαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν και καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα. Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Δείχνουμε καλό επίπεδο σαν ομάδα, δεν δεχόμαστε γκολ και συνεχίζουμε δυνατά».

Για το που θα κριθεί το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι η Τούμπα θα παίξει ρόλο. Αν συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη και συνεχίσουμε να νιώθουμε καλά στην Τούμπα, νομίζω ότι δεν μπορεί να μας κερδίσει κανείς εντός».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό: «Νομίζω ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι δύσκολο, καθώς ο Παναιτωλικός χρειάζεται τους βαθμούς και είναι δυνατός στην έδρα του. Δεν έχω χάσει σε αυτό το γήπεδο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η παράδοση».

Για το αν έχει λυθεί το πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Θεωρώ ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση εκτός έδρας. Το έχουμε δείξει και στα τελευταία παιχνίδια. Βιώνουμε μία καλή περίοδο και ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για τις απουσίες που θα έχει ο Δικέφαλος στην μεσαία γραμμή: «Δεν ξέρω. Μπορεί και να μας επηρεάσουν. Θα δούμε την Κυριακή. Έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να ανταποκριθούμε και έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Σίγουρα θα μας λείψουν οι Πέλκας και Τσίμιροτ. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Διαθέτουμε 18 ετοιμοπόλεμους παίκτες».

Για το αν του λείπει το αίσθημα του γκολ: «Σίγουρα δεν παίζω όσο πέρυσι. Είναι λογικό να μου λείπει το γκολ. Έχουμε μπροστά μας ακόμα δρόμο και νομίζω πως θα έρθει η ώρα μου».

Για τα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση στην ομάδα: «Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ό,τι είμαστε οκ σε όλα τα σημεία. Ίσως πρέπει να βρίσκουμε περισσότερα γκολ νωρίς στα παιχνίδια για να τα κάνουμε πιο εύκολα για εμάς και να μην υπάρχει πίεση στο φινάλε. Έχουμε μία καλή ομάδα, το έχουμε δείξει στο γήπεδο και διαθέτουμε ότι χρειάζεται για να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Για το πως βιώνει τον ανταγωνισμό: «Όλοι έχουμε δυνατές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός, η ΑΕΚ επίσης, ο Παναθηναϊκός βιώνει δύσκολες στιγμές. Θεωρώ πως θα γίνουν ωραία παιχνίδια μέχρι το φινάλε και στο τέλος εμείς θα κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους».

Για την απουσία του κόσμου από το Αγρίνιο: «Θα το αντιμετωπίσουμε είτε με, είτε χωρίς τον κόσμο μας» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα