Ένα μήνα εκτός ο Μουνιέ!

Ένα μήνα εκτός ο Μουνιέ!

Νίκος Αθανασίου
Ένα μήνα εκτός ο Μουνιέ!

bet365

Ο Γάλλος εξτρέμ υπέστη θλάση στο δικέφαλο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα. Σε δέκα μέρες και... βλέπουμε επιστρέφει ο Μολίνς.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε κλινική εξέταση και υπερηχογραφικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Αντονί Μουνιέ σήμερα στο «Υγεία» από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννη Λεβάκο. Η εξέταση έδειξε εκτεταμένη θλάση β' βαθμού στη μεσότητα του αριστερού ημιτενοντόδους. Η αγωνιστική αποχή του Γάλλου ποδοσφαιριστή εκτιμάται στον ένα μήνα. Ο Γκιγέρμο Μολίνς έκανε μαγνητική τομογραφία όπου φάνηκε έξαρση του συνδρόμου κοιλιακών - προσαγωγών με αύξηση του οστικού οιδήματος στην περιοχή της ηβικής σύμφυσης. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε πισίνα και αγωγή με υπερβαρικό οξυγόνο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε ένα δεκαήμερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα