Ολα «ΟΚ» με Αζεβέδο, την Τρίτη ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ

Ολα «ΟΚ» με Αζεβέδο, την Τρίτη ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ολα «ΟΚ» με Αζεβέδο, την Τρίτη ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μάρσιο Αζεβέδο ολοκλήρωσε τις βασικές εξετάσεις και την Τρίτη (9/1) αναμένεται να ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την Σαχτάρ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε από το βασικό ιατρικό έλεγχο και τα πρώτα αποτελέσματα είναι καλά, με τη μεταγραφή του να ολοκληρώνεται την Τρίτη (9/1) όταν και θα έχουν προχωρήσει διαδικαστικά θέματα, που αφορούν την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Τελικά, ο Αζεβέδο δε θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, αλλά θα έρθει ως δανεικός από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπως αρχικά προβλεπόταν να γίνει, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει ένα μέρος (κοντά στις 400.000 ευρώ) του συμβολαίου του με την Σαχτάρ, που ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα