Ο ΠΑΟΚ πιέζει για Μολέδο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ πιέζει για Μολέδο
Πως ακριβώς έχουν τα δεδομένα του μεταγραφικού σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο Μολέδο και ποια είναι η στάση που τηρεί τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει τις τελευταίες ημέρες την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο και πέραν από το κομμάτι της πρότασης, που έχει γίνει γνωστή προς τον Παναθηναϊκό, οι «ασπρόμαυροι» πιέζουν, από τη δική του πλευρά, προς την κατεύθυνση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, όσο και του μάνατζερ του προκειμένου να αλλάξουν απόφαση (η προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή παραμένει η Ιντερνασιονάλ) και να αποδεχθούν την άκρως δελεαστική πρόταση που έχουν καταθέσει.

Η Ιντερνασιονάλ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Βραζιλία, έχει στείλει άνθρωπό της στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως σε καμία περίπτωση η πρόταση δεν πλησιάζει στα νούμερα (και τα έμψυχα ανταλλάγματα) που έχει βάλει ο «Δικέφαλος» στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Οι «ασπρόμαυροι» επιχειρούν να πείσουν τον Μολέδο και τον ατζέντη του καταθέτοντας μια πρόταση με πολύ καλύτερες (σχεδόν διπλάσιες) απολαβές από αυτές που έχει στον Παναθηναϊκό, καλύτερες και από αυτές της Ιντερνασιονάλ καλύπτοντας και τον χρόνο συμβολαίου που θέλει να εξασφαλίσει η πλευρά του Βραζιλιάνου στόπερ.

Το τι θα γίνει θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες, που χαρακτηρίζονται καθοριστικές και κρίσιμες, με το Μολέδο να είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

SUPERLEAGUE NEWS FEED