«Εκπρόσωπος της Ιντερνασιονάλ στην Ελλάδα για Μολέδο»!

«Εκπρόσωπος της Ιντερνασιονάλ στην Ελλάδα για Μολέδο»!

Νίκος Αθανασίου
«Εκπρόσωπος της Ιντερνασιονάλ στην Ελλάδα για Μολέδο»!

bet365

Στην Βραζιλία μεταδίδουν πως άνθρωπος της Ιντερνασιονάλ βρίσκεται στην Αθήνα για να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό για τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Όπως είναι γνωστό, ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ. Μάλιστα έχει συμφωνήσει προφορικά με την «Ίντερ» την ώρα που ο ΠΑΟΚ κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ντύσει τον παίκτη στα δικά του χρώματα.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα μεταδίδουν στην Βραζιλία εκπρόσωπος του συλλόγου βρίσκεται στην Αθήνα για να βρει την λύση με τον Παναθηναϊκό και ο «Μόλε» να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ.

Μάλιστα, αναφέρουν πως είναι πιθανό να πιεστεί το «τριφύλλι» με το προσύμφωνο που θα υπογράψει για το καλοκαίρι ο έμπειρος στόπερ. Οι Βραζιλιάνοι προσφέρουν στον Παναθηναϊκό ένα ποσό κοντά στις 500.000 και προτεραιότητα των «πρασίνων» είναι να παραχωρήσουν τον παίκτη στην Βραζιλία και όχι στον ΠΑΟΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα