Επιβεβαιώνεται το μισό εκατομμύριο για Μολέντο

Επιβεβαιώνεται το μισό εκατομμύριο για Μολέντο

Gazzetta team
Επιβεβαιώνεται το μισό εκατομμύριο για Μολέντο
Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν τα όσα είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες για πρόταση ύψους 500.000 ευρώ της Τραμπζονσπόρ στον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Με δεδομένο οτι ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ο Βραζιλιάνος αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει δύο επιλογές για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η μία είναι να επιστρέψει στην Βραζιλία και στην Ιντερνασιονάλ, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και η άλλη είναι η Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ.

Μάλιστα δημοσίευμα της Fanatik επιβεβαιώνει τα όσα είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες περί πρότασης ύψους 500.000 στο «τριφύλλι», η οποία μέχρι στιγμής είναι και η καλύτερη που έχουν στα χέρια τους οι «πράσινοι».

Ο 30χρονος στόπερ όμως δείχνει να προτιμά την επιστροφή του στην Βραζιλία, παρά το γεγονός οτι στην γειτονική χώρα οι απολαβές είναι καλύτερες. Κάτι που δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ να στραφεί στις άλλες λύσεις λύσεις που έχει στην λίστα της, τον Μιχάλ Πάζνταν (Λέγκια Βαρσοβίας), τον Αζίζ Μπεχίτς (Μπούρσασπορ) και τον Σακίμπ Αϊτάκ (Αντάλιασπορ)

SUPERLEAGUE NEWS FEED