Τελειώνει του Χίλιεμαρκ

Τελειώνει του Χίλιεμαρκ

Gazzetta team
Τελειώνει του Χίλιεμαρκ

bet365

Παρελθόν ακόμα και μέσα στην βδομάδα αναμένεται να αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Παίξε νόμιμα στο Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η απόκτησή του ήταν από αυτές που έκαναν σχετικά δυνατό κρότο, καθώς μιλάμε για παίκτη της Εθνικής Σουηδίας που στην καλή του μέρα έδειχνε πως το ξέρει το τόπι. Ωστόσο οι εμφανίσεις του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό δεν ήταν οι αναμενόμενες με τους... πράσινους να θέλουν να διακόψουν τον δανεισμό του από την Τζένοα, κάτι που όπως γράφουν οι Ιταλοί επιθυμεί και η ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, αλλά και ο Σουηδός. Λογικά ακόμα και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με τον Χίλιεμαρκ να αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα