Λεμονής: «Μας έλλειψε το δημιουργικό κομμάτι και η καλή πάσα»

Κώστας Ζάλιαρης
Λεμονής: «Μας έλλειψε το δημιουργικό κομμάτι και η καλή πάσα»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για το δημιοουργικό πρόβλημα που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι καθώς και την φάση στο γκολ του Βιγιαφάνιες.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων στην συνέντευξη Τύπου:
Για το αν ξύπνησε αργά ο Ολυμπιακός: «Βάσει των φάσεων συμφωνώ απόλυτα. Αν δούμε την εικόνα του παιχνιδιού καταφέραμε να αντιδράσουμε πάρα πολύ καλά στην πίεση του Παναθηναϊκού στην άμυνά μας. Βγάζαμε με ηρεμία την μπάλα από τα στόπερ. Μας έλειψε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, μία καλή πάσα. Αν δούμε τις φάσεις με τον Εμενίκε στο πρώτο τέταρτο ίσως να είχαμε φτιάξει. Είναι γεγονός ότι δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ένα πολύ εύκολο γκολ. Είχαμε τρεις καθοριστικές φάσεις που δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε».
Για τον Σισέ και την εμφάνισή του: «Είναι νέο παιδί. Περιμένει η ομάδα πάρα πολλά από αυτόν. Είναι πολύ καλός σε πολλούς τομείς. Χρειάζεται λίγη εμπειρία ακόμα, αλλά είναι από τους παίκτες που στο μέλλον θα απασχολήσει πολύ κόσμο».
Για το τι έλλειψε από τον Ολυμπιακό: «Δεν έχω δει πολύ καλά το γκολ, αλλά ήταν η κακή μας αντίδραση. Ξεκινάει από την ίδια πλευρά και τελειώνει η φάση. Δεν είχαμε καλά κλεισίματα από την αντίθετη πλευρά. Γενικά υπήρχαν κομμάτια του παιχνιδιού που μπορεί να μιλήσουμε γι’ αυτό. Θέλουμε δουλίτσα, δεν είπα ότι έχουμε φτάσει σε κάποιο επίπεδο. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε πολύ αποφασισμένοι. Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων πρέπει να προσπαθήσουμε».
Για την φάση που ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός με τον Καρσελά και τον Χουλτ: «Νομίζω ήταν, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Μπορεί να είναι μία κακή απόφαση. Το βλέπουμε live είναι λίγο δύσκολο. Για όνομα του Θεού δεν συζητάμε αυτή τη στιγμή για τη διαιτησία. Συζητάμε για το ντέρμπι».
Για το τι δυσκόλεψε περισσότερο την ανάπτυξη του Ολυμπιακού: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για την πίεση ψηλά. Είχαμε καλή συμπεριφορά. Τα δύο στόπερ είχαν ψυχραιμία ενώ είναι νέοι. Τη βγάζαμε την μπάλα, αλλά το πρόβλημά μας εντοπίστηκε στην επόμενη φάση όταν δεν βγάλαμε τις επιθέσεις ενώ είχαμε τις προϋποθέσεις. Δεν είχαμε πρόβλημα. Και ο Προτό και τα στόπερ».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED