Στην Λεωφόρο χωρίς Τζούρτζεβιτς και Μάριν, αλλά με Εμενίκε ο Ολυμπιακός (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Στην Λεωφόρο χωρίς Τζούρτζεβιτς και Μάριν, αλλά με Εμενίκε ο Ολυμπιακός (pic)

bet365

Ο Λεμονής έκοψε τον Τζούρτζεβιτς και τον Μάριν από τους εκλεκτούς της Λεωφόρου και συμπεριέλαβε όπως αναμενόταν τον Εμενίκε. Ποιά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι.
Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το ντέρμπι της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό. Μοναδικός απών από τραυματισμό ο Σεμπά και ενώ πρόβλημα ετοιμότητας είχε και ο Μπεν που δεν μπήκε αποστολή.
Ο Λεμονής από μέρους του αποφάσισε να αφήσει off και τον Τζούρτζεβιτς αλλά και τον Μάριν. Εκτός και ο Βούκοβιτς με τον Ζντιέλαρ αλλά και ο Μίλιτς. Εκτός πλάνων για άλλο ένα ματς πρωταθλήματος ο Μάρτινς. Αντίθετα στην αποστολή έχει και τον Καρσελά και τον Εμενίκε. Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα